Investigatie prematrimoniala

Rolul acestui tip de investigatie este de a iti oferi toate informatiile legate de persoana care urmeaza sa va devina partener de viata, ginere sau nora. Indiferent in ce situatie va aflati, specialistii nostri vor obtine toate informatiile pe care va doriti sa le aflati.

Daca al saselea simt va spune ca se intampla ceva in neregula cu persoana care urmeaza sa intre in familie, este recomandat sa eliminati toate banuielile astfel incat sa nu continuati sa traiti in nesiguranta. Detectivii nostri vor face investigatii si vor identifica toate detaliile care va intereseaza. Poate fi vorba despre istoricul anterior al persoanelor, despre care acestea nu vor sa discute.

De asemenea, poate fi vorba si despre informatii legate despre comportamentul anterior, despre legaturile avute cu mai multe persoane, detalii despre locul de munca anterior si despre absolut orice va intereseaza. Cu maximum de discretie, noi vom supraveghea si investiga persoanele in cauza si la finalul investigatiei veti primui raportul complet pentru a afla daca aveti sau nu motive de ingrijorare.