Investigatie divort sau separare

Nimeni nu vrea sa divorteze si totusi aceste cazuri sunt destul de des intalnite. Pentru a veni in ajutorul celor care vor sa fie informati, echipa noastra va pune la dispozitie serviciile de investigatii divort sau separare.

De cele mai multe ori motivele unui divort sau ale separarii partenerilor sunt evidente. Uneori lucrurile lasa de banuit. Sunt si situatii in care se impune identificarea probelor care sa ajute la clarificari suplimentare sau chiar la obtinerea unor dovezi ce pot fi utilizate la divort. Oricare ar fi motivul pentru aceste investigatii, ehcipa noastra va ofera in cele din urma informatii de interes.

Raportul complet prezentat la final de investigatie are acest rol de a scoate la lumina detaliile ascunse pe care unul din parteneri poate evita sa le dezvaluie in eventualitatea unui divort.

Cu discretie si profesionalism, detectivii nostri particulari vor investiga, supraveghea si colecta informatii si probe sau fotografii si dovezi necesare. Inca de la inceput lucram transparent si chiar d ela prima intalnire vom stabili planul de actiune bazat pe informatiile cazului si pe recomandarile detectivilor nostri profesionisti.