Firma detectivi Bucuresti

Suntem o firma detectivi Bucuresticu o experienta indelungata in domeniul investigatiilor private si iti oferim cele mai bune servicii la preturi foarte avantajoase. 

Firma detectivi Bucuresti - Cum contactezi un detectiv particular

Multe persoane care doresc sa angajeze un detectiv privat, in general, ignora modul in care functioneaza acest proces si sunt rapid dezorientate de ofertele de pe internet. Iata cateva aspecte esentiale pe care ar fi bine sa le ai in vedere atunci cand ai nevoie de serviciile unui detectiv privat pentru a nu face vreo eroare capitala.

Contacteaza prin email sau telefon firma de detectivi

Trebuie stabilit un prim contact cu agentia de detectivi pe care ti s-a recomandat sau pe care ai ales-o. O firma de detectivi primeste zilnic numeroase solicitari de la clienti prin email sau telefon, nu este o practica neobisnuita, mai ales ca de multe ori este vorba despre recomandarea pe care o fac avocatii. O firma detectivi Bucuresti tine cont de faptul ca este supusa secretului profesional si toate solicitarile sunt tratate cu cea mai mare discretie. Asadar, asigura-te ca precizezi clar situatia si nu ezita sa trimiti firmei cateva informatii care vor fi cuprinse in dosar, raspunzand la cateva dintre intrebarile urmatoare: Este o problema de familie sau profesionala?, Sunt in derulare procedurile legale?, Ai termenele limita pentru indeplinire, termenul limita pentru depunerea concluziilor de catre avocat, de exemplu? Ai deja informatii pentru a primi raspuns la indoieli? Acestea sunt cateva dintre elementele care vor permite detectivilor privati sa inteleaga doua puncte fundamentale in realizarea misiunii: fezabilitatea si legalitatea.

Retine ca un detectiv privat nu este un ofiter de urmarire penala si, prin urmare, nu efectueaza actiuni ilegale precum a sterge computerul sau smartphone-ul unui partener infidel, nu instaleaza microfoane si camere de spionaj la domiciliul angajatului etc. Aceste solicitari ilegale sunt sever sanctionate.

Acest prim contact este, de asemenea, foarte important, deoarece profesionistul are datoria sa consilieze si trebuie sa fie atent la problema ta. Detectivii se angajeaza astfel sa iti ofere informatii serioase si corecte despre strategia juridica si metodologia de investigare care trebuie furnizate in contextul cazului pe care il ai. Intr-adevar, procesul de lucru nu este acelasi intr-un cadru prudential sau in fata unui judecator de afaceri de familie. Metodologiile de investigare difera daca se lucreaza la un caz de afaceri sau daca clientul doreste pur si simplu sa recupereze informatii ca parte a unui proces de informatii economice.