Firma de detectivi in Ilfov

Atunci cand ai nevoie de o firma de detectivi in Ilfov recomandarea noastra este sa apelezi doar la specialisti care au o vasta experienta in acest domeniu. Noi te asteptam cu o echipa formata din detectivi cu experienta si care au participat la numeroase investigatii. 

Firma de detectivi in Ilfov - Reglementarea detectivilor privati in Europa

Reglementarea profesiei de detectiv privat este tratata foarte diferit in functie de fiecare tara europeana. De asemenea, nu exista o reglementare europeana pentru detectivii privati, fiecare tara membra a Uniunii Europene fiind libera sa legifereze in materie, cu conditia, desigur, sa respecte tratatele europene, asa cum o face si firma de detectivi in Ilfov.

Cu toate acestea, exista o directiva care se refera la agentiile de informatii si care priveste libertatea de stabilire in toate tarile membre ale Uniunii Europene.

Spania, care a impus conditii speciale in reglementarile sale referitoare la profesiile de securitate, a facut obiectul mai multor recursuri din partea Comisiei, obligand-o sa isi modifice legislatia.

In general, mentalitatile tarilor anglo-saxone sunt mai deschise profesiei, recurgerea la care este obisnuita, spre deosebire de tarile latine unde abordarea este inca prea plina de vinovatie si „rusine”. Cu toate acestea, intr-un anumit numar dintre aceste tari, supravegherea si reglementarea profesiei de detectiv tinde treptat sa-si imbunatateasca imaginea.

Fie ca este vorba de studiile care trebuie facute pentru a deveni detectiv sau de reglementarile care reglementeaza profesia, exista discrepante cu situatia din Franta.

In Belgia, obligatia de formare este impusa de articolul 3 alineatul din legea din 19 iulie 1991, care organizeaza profesia de detectiv privat. Doi ani de pregatire intr-o scoala autorizata sunt necesari pentru a obtine o autorizatie de la Ministerul de Interne belgian (echivalent cu acreditarea CNAPS in Franta) pentru o perioada de 5 ani, apoi reinnoita la fiecare 10 ani.

In Spania, legea 23/1992 reglementeaza profesia. De atunci, fiecare investigator privat spaniol a fost obligat sa urmeze trei ani de cursuri de investigatii private la Universitate (Licenta) pentru a putea practica.

In Italia, practica profesiei de investigator privat este supusa eliberarii unei licente de catre prefectul politiei din fiecare provincie. La cerere, detectivul trebuie sa-si demonstreze experienta profesionala. Asistenta juridica poate fi oferita acolo pentru a apela la serviciile unui investigator privat.

In ceea ce priveste Elvetia, cu exceptia Cantonului Geneva, nu este necesara o pregatire certificata pentru a deveni detectiv si niciun regulament nu reglementeaza profesia.