Firma de detectivi Ilfov

 

Suntem o firma de detectivi Ilfov si te asteptam cu o gama completa si variata de servicii din domeniul investigatiilor private, astfel incat sa abordam o arie cat mai larga si sa ne adresam unui numar cat mai mare de persoane.

Firme de detectivi Ilfov - Spre o unificare a statutului de detectiv privat in Europa?

Cerintele pentru a fi un detectiv privat sunt diferite la nivelul tarilor europene, de la studiile efectuate la obtinerea licentei sau chiar exercitarea profesiei. Aceste diferente reprezinta o problema atunci cand un detectiv privat vrea sa investigheze intr-o tara diferita de cea in care si-a obtinut licenta, iar acest lucru este din ce in ce mai frecvent datorita globalizarii activitatii economice si cresterii mobilitatii oamenilor. Detectivii, atat cei pentru persoane fizice, cat si in contextul investigatiilor pentru companii, cei care profeseaza pe cont propriu sau prin firma, asa cum este firma de detectivi Ilfov, sunt invitati tot mai mult sa investigheze dincolo de frontierele nationale.

Pentru aceasta, majoritatea detectivilor doresc sa poata beneficia de o unificare a recunoasterii studiilor si licentelor in Uniunea Europeana. Prin urmare, aceasta a devenit o problema de negociere si studiere a anumitor criterii concrete pentru a putea pretinde eventual obtinerea unei licente comune.

In Franta, examinarea din ce in ce mai frecventa a rapoartelor privind investigatiile juridice private, dar si numarul tot mai mare de agentii din tara au determinat autoritatile publice franceze sa isi revizuiasca pozitia in ceea ce priveste profesia prin depunerea unui proiect de lege. Asa se arata ca legea din 25 ianuarie 1995 recunoaste agentiilor de cercetare private calitatea „profesiei de securitate”.

In Spania, Ministerul de Interne a stabilit reguli pentru obtinerea unei licente de detectiv privat. Prin urmare, este necesar sa fi urmat trei ani de curs de investigatii private la universitate . In plus, profesia este reglementata de Legea 23/1992 a securitatii private (Legea 23/1992 de Securitate Privata).

Pentru a lucra ca detectiv privat in Italia, este necesar sa ai o licenta care este acordata de Prefectul de Politie al fiecarei provincii. Pentru a obtine aceasta licenta trebuie depusa o cerere in care, printre altele, detectivul trebuie sa isi dovedeasca experienta profesionala specifica pentru a garanta aplicarea corecta a activitatii sale, locul de resedinta, cetatenia sa italiana etc.

Prin urmare , diferentele sunt semnificative, atat in ​​ceea ce priveste studiile care urmeaza sa fie efectuate, cat si in normele si autoritatile autorizate sa acorde licente de detectiv privat. O armonizare la nivelul UE, statutul de detectiv pentru a urma criterii comune si pentru a evita neintelegerile din sondajele internationale ar fi binevenita.