Firma de detectivi Bucuresti

Cauti o firma de detectivi Bucuresti si nu stii cum ar trebui sa alegi cea mai buna companie? Noi suntem aici pentru tine. Indiferent de tipul de caz pe care vrei sa il investigam avem experienta necesara pentru a aborda situatia cu profesionalism si determinare astfel incat sa iti oferim cele mai bune informatii la finalul proiectului. Iti prezentam mai multe detalii despre ceea ce presupune activitatea unui detectiv cu experienta.

Firma de detectivi Bucuresti - Obligatiile etice ale detectivilor

Secretul profesional este una dintre obligatiile etice ale detectivilor privati. In acest sens, exista o comisie nationala care reglementeaza obligatiile etice pe care le au fortele securitatii in fiecare tara a Uniunii Europene. In acest sens, au fost stabilite o serie de obligatie etice pentru detectivii privati, iar printre acestea se numara confidentialitatea, acreditarea, secretul profesional si obligatia de loialitate.

In ceea ce priveste confidentialitatea pe care trebuie sa o demonstreze detectivii privati, aceasta este una dintre obligatiile la care un profesionist trebuie sa tina in mare masura. Este vorba despre un secret profesional insusit de detectivii particulari, iar interesul unui aviz legal in acest sens este incontestabil, deoarece, in mod evident, dincolo de certitudinea juridica pe care o ofera profesionistilor in ceea ce priveste autoritatile administrative, aceasta ofera si clientilor garantii si certitudini de confidentialitate pentru informatiile pe care le incredinteaza agentiilor private de cercetare si intaresc astfel jurisprudenta care a evidentiat problema secretului profesional.

In ceea ce priveste aspectul acreditarii, este obligatorie verificarea aspectelor care tin de aprobarea exercitarii profesiei de catre o comisie specializata in acest sens. Exercitarea profesiei fara aprobarea statului constituie o eroare etica. O comisie constituita in acest sens ar trebui sa observe ca un investigator care nu tine cont de aceasta regula de baza a profesiei ar fi „vinovat de comportamentul care constituie o incalcare a eticii si, daca este cazul, o infractiune.

Secretul profesional reprezinta o alta obligatie etica a detectivilor. Comisia de etica a securitatii nationale subliniaza, de asemenea, ca detectivii privati sunt obligati de secretul profesional de drept comun si ca orice incalcare a secretului profesional constituie o incalcare a eticii si o infractiune.

In sfarsit, comisiile pentru etica in securitate sunt nevoite sa asigure obligatia de loialitate pe care detectivii particulari o au pentru clientii lor.

In acest sens, firma de detectivi Bucuresti pune la dispozitia clientilor sai doar profesionist instruiti in investigatia privata care respecta obligatiile etice pe care le implica aceasta profesie.