Detectiv particular Bucuresti

Probabil ai mai auzit notiunea de detectiv particular Bucuresti, dar niciodata nu ai stiu exact ce este un detectiv privat si cu ce se ocupa. Pe site-ul nostru poti gasi toate informatiile necesare in sensul acesta astfel incat sa poti obtine o imagine clara asupra activitatii specialistilor din acest domeniu. Detectivii privati pot investiga orice caz in care ai nevoie de informatii pe care nu le poti obtine singuri. Este vorba despre infromatii personale si profesionale care te pot ajuta la solutionarea unui caz in instanta sau pentru a obtine o imagine de ansamblu corecta asupra unei situatii specifice.

Detectiv particular Bucuresti - Ce statut are un detectiv privat?

Fie ca este vorba despre persoane fizice, fie ca este vorba despre oameni de afaceri, oricine are la un moment anumite indoieli sau cauta informatii personale ori dovezi in contextul unei proceduri, poate apela la un detectiv particular Bucuresti.

Detectivul privat este un profesionist care este protejat de conditiile legii si in acest fel are dreptul sa investigheze fara a-si preciza calitatile sau a dezvalui obiectul misiunii sale. El desfasoara o ancheta in interesul clientului sau, astfel incat elementele de fapt sau de drept sa fie scoase la lumina, intr-un cadru legal sau legitim, stiind ca investigatiile sale sunt transcrise intr-un raport, care poate fi folosit in instanta ca dovada. Interventia detectivului poate fi solicitata inainte de lansarea oricarei proceduri (tribunal civil, penal, comercial, industrial) sau in timpul acestuia, in anumite conditii care trebuie respectate. Acestuia i se poate permite in mod legitim sa faciliteze si sa optimizeze rezultatele unui executor judecatoresc care nu are puterea de a efectua investigatii.

In toate cazurile, detectivii sunt legati de secretul profesional, in acest sens fiind anumite reglementari in codul penal. Acestia pot dezvalui numele unui client sau informatii despre o ancheta numai atunci cand le este solicitat lucrul respectiv de catre un magistrat. Pe de alta parte, oricarui detectiv serios ii este interzis sa lucreze pentru doua parti opuse in acelasi timp. Practica merge chiar mai departe, deoarece majoritatea agentiilor serioase nu accepta niciodata o misiune impotriva unui client vechi pentru o perioada rezonabila, care poate fi de 3 pana la 5 ani.

In sfarsit, in ceea ce priveste cumularea profesiei de detectiv cu alte activitati, exista, la nivelul statelor europene, legi care specifica faptul ca a cumula activitatea de detectiv particular cu cea de transportator de bani sau agent de paza si protectie este o incompatibilitate nepermisa de a fi pusa in practica.