Despre noi

Echipa noastra de detectivi privati este formata din persoane cu o vasta experienta, acumulta in timpul numeroaselor investigatii operative realizate in ultima perioada, pentru clientii din Bucuresti si nu numai, dar si pentru cei din strainatate.

Agentia noastra s-a infiintat intr-un moment in care Romania avea o nevoie acuta de detectivi privati si independenti, care sa desfasoare activitati in interesul persoanelor juridice sau fizice. La inceput acest fenomen a fost materializat prin copierea totala sau partiala a planurilor, structurilor si modurilor de organziare si actiune a tuturor obiectelor de activitate care apartin firmelor de profil din UE.

Ulterior, am particularizat si individualizat aceste servicii si am regandit fenomenul prin raport cu piata romaneasca, cu modul romanilor de a trai si cu puterea lor de cumparare, la ponderea solicitarilor si gradul de complexitate al problemelor locale, toate fiind cumulate cu prevederile existente in cadrul legislativ actual.

Agentia noastra garanteaza discretie cu privire la cazurile abordate si confidentialitate. Toti detectivii particulari colaboratori sau angajati sunt persoane profesioniste, care vor investiga discret persoanele fizice si juridice, despre care trebuie sa afle informatii si vor strange rapid probele necesare.

Avem o echipa formata din personal angajat si colaboratori, care au pregatire si specializari in diferite domenii importante cum ar fi juridic, economic, psihologic, tehnic sau IT.

Fiecare detectiv particular din echipa noastra este pregatit pentru absolut orice situatie, indiferent de complexitatea sa.

Ca in orice domeniu, pot aparea si rasturnar de situatie insa nu trebuie sa va ingrijorati pentru ca toate aceste situatii vor fi rezolvate cu succes si profesionalism de echipa noastra.